Skip to content

Vindruer

Jeg så en klase med vindruer, de var så saftige og indbydende og så hørte jeg en stemme sige:
”Spis de er søde og saftige, men stenene er bitre.”
Du kunne ikke lade være, så du kastede dig over dem, du spiste og tyggede både sten og druer. Med det resultat at druerne fik smag af stenene og det der var sødt blev Pludseligt bittert.

Nu så jeg en hånd der blev rakt frem imod dig og hørte en stemme der sagde:
“Du skal bare spytte stene ud i min hånd, dem tager jeg mig af.
Så skal du nyde frugtkødet, og saften fra druerne,det var derfor jeg gav dem til dig, for at glæde dig, og vise dig min omsorg og kærlighed.”

Jeg oplever at Herren siger til dig:
”Jeg elsker dig og ønsker at du skal være dig, jeg ønsker ikke at dit liv skal være præget af din usikkerhed på om du nu duer, til det jeg betror dig, så vil du opleve at det bliver som når stenene bliver tygget sammen med druerne.
Jeg ønsker at du skal tage imod de skønne ting jeg leder dig ind i, og lade mig forvandle og læge dig, Jeg er din skaber!

Jeg ønsker at du frimodig træder ud og spiser de druer jeg servere, og spytter stenen ud, og nyder min kærlighedsgave til dig. Du er unik, siger Herren.”

Hvis det skaber spørgsmål, så del det med en du har tillid til, Hvis det skaber frygt, så smid det ud og glem at jeg har sendt det .Gud er ikke forvirringens, men fredens Gud.

Published inInspirationstekster

Comments are closed.