Skip to content

Edderkoppespindet

Jeg ser et edderkoppespind med en edderkop stort og flot.
Pludselig flyver et stort insekt ind i spindet, det er så stort at det næsten ødelægger noget af spindet, i sit forsøg på at komme fri, insektet kæmper videre mere og mere febrilsk, men i stedet for friheden, bliver det mere og mere indviklet i spindet.

Jeg ser også edderkoppen komme, og prøver at lamme byttet, for at det ikke skal ødelægge spindet og slippe fri. Jeg ser panikken brede sig i insektet, og er ved at opgive muligheden for at blive fri.

Jeg oplever at herren siger: Jeg kender dig og ser dig indviklet i spindet, jeg ser din håbløshed, at du er ved at opgive kampen mod det net du har viklet dig ind i, og ikke længere har kraft til at kæmpe imod, men jeg Herren din gud som kaldte dig i din ungdom siger, kom til mig alle i som er trætte og tynget af byrder, og jeg vil give jer hvile.

Jeg har overvundet edderkoppen med sit spind, og jeg kan sætte dig fri siger herren, du skal ikke længere kigge på dig selv, men på mig, som både kan og vil sætte dig fri.

Bekend din synd for mig, og vend om, så er jeg trofast og retfærdig og sætter dig fri fra de bånd og bindinger som holder dig fast, og bryder ned de tanke bygninger og fæstningsværker som har bygget sig op, for ”Jeg ved siger Herren Hvilke tanker jeg tænker om dig, jeg tænker tanker om fred og ikke om ulykke, at jeg må give dig fremtid og
håb!”

Og du skal få din frihed igen, som bien der er fri af nettet. Tag det til dig hvis du kan bruge det, og det giver fred, ellers smid det ud, og glem alt om det jeg har skrevet, for Herren er ikke forvirringens, men fredens gud.

Published inInspirationstekster

Comments are closed.